1. 5. 2013

Zapeklité jaro



Koncem února jsme se vrátili z dlouhého zájezdu ze Španělska. Říkali jsme si, že jako minulý rok se půjde dát lézt určitě už v březnu. Jenže zima letos ne a ne skončit a tak jsme hodně času trávili alespoň na nové HUDY stěně a bouldrovce.




Ondra občas vyrazil s klukama bouldrovat do Bahratalu a do Labáku. Moc jsem se těšila na svůj projekt do Jury a Ondra zas na svoji novou navrtanou cestu ,,Al-Capone“ v Labáčku. Jenže už dva víkendy jsme plánovali odjezd do Jury, ale známí nám volali, že takhle proteklou Juru neviděli, ať tam nejezdíme. Místo toho jsme jeli na bouldrové závody do Jirkova, kde jsme si užili fajnovou závodní atmosféru a po závodech super koncert skupiny ,,Jehelníček“. Já i Ondra jsme vyhráli.
 
 
 Další den jsme se přesunuli do Labáku. Mžilo a byla zima, ale lézt se dalo. Podle Ondry bylo i tření a poprvé spojil nejtěžší kroky ,,Al-Capone“ a já jsem zkoušela ,,La Bombu“. Tento víkend pracujeme a ten další nejspíš pojedeme na bouldrové závody do Prahy a budeme balit věci do Peru, protože odlétáme 13.5. Tak se těšte na naše reporty z Peru. Každý týden budeme psát novinky na náš blog.
.

Lidí přijelo dost...

4.finálový problém

Editka ladí ladící problém společný pro chlapy i ženy.

Bouldrovku mají v Jirkově luxusní...


Součástí závodu byla i Česká televize - ČT4-Sport v regionech (k vidění 2.5. odpoledne)

Je to doma...



Žádné komentáře:

Okomentovat